100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Marieke Elsinga strak in het pak na ziekenhuisbezoek!

Ondanks dat Marieke Elsinga de afgelopen week nog een ziekenhuisbezoek voor haar jeuk achter de rug heeft, straalde ze op de rode loper. Strak in het pak!

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geelden mee aan Expeditie Robinson en is ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Ook was Marieke de vaste teamcaptain in het nieuwe programma ‘Fout maar Goud’.

Ziekenhuisbezoek

Een paar dagen geleden deelde Marieke nog via haar Instagram dat ze in het ziekenhuis was. En niet zonder reden, want Marieke lijdt nog steeds aan verschrikkelijke jeuk die ze heeft overgehouden van haar zwangerschap. Na de geboorte van haar geliefde zoon Jip zat Marieke natuurlijk helemaal op haar roze wolk. Toch besloot Marieke om een open en eerlijk bericht op haar Instagrampagina te delen. ‘Ik heb ook verdriet’, schreef de kersverse mama. Ze liet aan haar volgers weten enorm te lijden onder de jeuk. ‘Jeuk is erger dan pijn” hoor je wel eens zeggen. Leek mij altijd een beetje onzin. Nou, daar ben ik van teruggekomen. In mijn zwangerschap ontdekte ik één jeukend plekje op mijn linkerbeen.’

Helaas voor Marieke heeft ze nog steeds heel veel last van de jeuk en is het nog zoeken naar de oorzaak.

Strak in het pak

Gisteren vond de Gouden RadioRing uitreiking plaats, en natuurlijk was Marieke Elsinga daar ook aanwezig. En ze was er niet alleen, ook haar wederhelft Mattie Valk verscheen op de rode loper.

Speciaal voor deze uitreiking trok Marieke alles uit de kast en zag ze er prachtig uit! Marieke droeg een strak, groen jumpsuit wat haar waanzinnig stond.

‘Ready for tonight!’ #radioring’

Benieuwd naar de mooie look van Marieke? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: 'Van 4 hoog naar beneden gevallen'
Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: ‘Van 4 hoog naar beneden gevallen’
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga