100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Zie ook:
Delen

Mart Hoogkamer vertelt over tatoeage op een wel heel intieme plek

Mart Hoogkamer heeft een stiekeme verslaving aan tatoeages en daar vertelt hij openhartig over. Hij houdt niets geheim.

Mart Hoogkamer

Zo’n 2 jaar geleden brak Mart Hoogkamer door, toen hij op het strand in Carihuela het nummer ‘Unchained Melody’ van The Righteous Brothers zong. Eerder deed hij al mee aan het programma ‘Holland’s Got Talent’, maar daar werd hij tweede. Na zijn succesnummer op het strand, is hij binnen no-time internationaal bekend geworden. Vorig jaar scoorde hij dé zomerhit ‘Ik Ga Zwemmen’. Iedereen weet hoe dat liedje verder gaat..

Tatoeages

Niet alleen zijn prachtige stem viel op tijdens zijn optreden op het strand in Carihuela, ook de tatoeages op zijn lichaam waren niet te missen. Mart heeft namelijk op bíj́na iedere plek op zijn lichaam een tatoeage. Aan BeauMonde vertelt hij openhartig over zijn stiekeme verslaving. ‘Mijn linkerbovenbeen heb ik gereser­veerd voor de namen van mijn kinde­ren, maar verder zit mijn hele lichaam er vol mee’, laat Mart weten. Zelfs op de plek waar je het misschien niet verwacht, heeft Mart een tattoo laten zetten. ‘Zelfs mijn onderkantje heb ik laten doen. Dat had ik niet tegen Jennifer gezegd, dus daar stond ze wel even van te kijken, haha. Zij had me liever zonder tatoeage gezien, ze vindt het zonde van mijn lijf.’

Portret opa en oma

Mart moet zijn opa en oma alweer een tijdje missen, maar hij heeft een oplossing bedacht, zodat zij altijd bij hem zijn. Hij heeft op zijn bovenbeen namelijk een portret van zijn opa en oma laten tatoeëren. ‘Als ik iets van mijn ouders niet kreeg, dan kon ik lekker naar mijn opa en oma en kreeg ik het toch, haha’, vertelt hij lachend. Heel speciaal..

Bron en Beeld: BeauMonde.

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer