100%NL Magazine Martien Meiland
Zie ook:
Delen

Dit wil je zien: Martien Meiland zijn debuut als acteur!

Verhuizen alsof het niets is, een kasteel omtoveren tot B&B, klussen, een eigen wijn ontwikkelen én nu ook acteren. Martien Meiland is een man die alles kan! Zie hier zijn debuut als acteur.

Het debuut van Martien Meiland

We moeten nog even geduld hebben, maar vanaf 6 oktober draait de Sinterklaasfilm ‘Trammelant in Spanje’ in de bioscoop. Een film voor het hele gezin die je gewoon móét zien!

Met niemand minder dan Robert ten Brink als Sinterklaas én… Martien Meiland als kasteelheer! Nou als dat geen toeval is. 😉

Vol trots deelt Martien de trailer op zijn Instagram. ‘Is het niet énig?’ vraagt hij zijn volgers. Na het kijken van de trailer weten wij het zeker: die Martien, die kan álles!

Kleindochter Claire weet van niets

De opnames vonden al afgelopen juni plaats. Met een bijzondere outfit en beplakt met een nep-snor ging Martien helemaal op zijn rol, hij vond het een feestje. Zijn oudste kleindochter Claire weet nog niet dat haar beroemde opa nu in de Sinterklaasfilm speelt. Aan Telegraaf vertelde Martien hier een tijdje geleden over: ‘Dat is heel bijzonder. Dat als de dag daar is dat de bioscoopfilm daadwerkelijk gaat draaien, dat wij dan ergens in de zaal zitten, dan ben ik benieuwd hoe zij gaat reageren natuurlijk. Ik ben zo benieuwd!’

Bron: Telegraaf, Instagram Martien Meiland, Beeld: Instagram Martien Meiland, Just Entertainment

Delen

Meer over Martien Meiland

Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
Lees alle artikelen over Martien Meiland