100%NL Magazine Martien Meiland
Delen

Martien Meiland over Songfestival-kandidaten: “Het leken wel krolse katten”

Martien Meiland deelt zijn eerlijke en keiharde mening over de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival..

Martien Meiland

Samen met Erica, Maxime en Montana behoort Martien tot één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Er gaat geen week voorbij dat de familie Meiland niet in het nieuws is en het lijkt erop dat alles wat ze aanraken verandert in goud. Het moge wel duidelijk zijn dat verbouwen en klussen in het bloed zit bij de Meilandjes, zij zitten in ieder geval nóóit stil.

Songfestival inzending

Martien is net als veel Nederlanders niet heel blij met de inzending voor het Eurovisie Songfestival. Mia Nicolai en Dion Cooper vertegenwoordigen Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival. Het duo is samengebracht door songfestivalwinnaar Duncan Laurence en songwriter Jordan Garfield. Met z’n vieren schreven ze een song die “grote indruk” maakte op de voltallige selectiecommissie’ waarna ze werden aangewezen als de Nederlandse inzending voor het muziekfestijn in Liverpool in 2023.

Valse noten

Mia Nicolai en Dion Cooper hebben een aantal dagen geleden voor het eerst als duo opgetreden in Nederland. Tijdens Eurovision in Concert lag er veel druk op het songfestivalduo, na het ongelukkige debuut vorige week in Madrid. In Amsterdam was het vocaal beter, maar konden de twee weer bij lange na niet overtuigen. Ook Martien Meiland is niet overtuigd van het duo en heeft kritiek op de selectiecommissie. Zo zegt hij tegen RTL Boulevard: “Ik vind dat zo raar. Nu krijgen we gewoon [mensen] voorgeschoteld die niet kunnen zingen. Ik duimde zo afgelopen weekend in Amsterdam (toen Mia en Dion optraden in Afas Live, red.) dat ze het goed zouden brengen. Nou, het was gewoon vreselijk. Het leken wel krolse katten.” Je ziet zijn hele reactie hier.

 

 

Bron RTL Boulevard, AD. Beeld: Instagram Martien Meiland

Delen

Meer over Martien Meiland

Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
Lees alle artikelen over Martien Meiland