100%NL Magazine Martien Meiland

Wait, What? Martien Meiland weet al hoe zijn rouwkaart eruit moet zien

Nadat Erica's moeder overleed en de familie de rouwkaart aan het ontwerpen was, begon Martien opeens te fantaseren over zijn eigen rouwkaart.

Martien Meiland

Samen met Erica, Maxime en Montana behoort Martien tot één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Er gaat geen week voorbij dat de familie Meiland niet in het nieuws is en het lijkt erop dat alles wat ze aanraken verandert in goud.

Verdrietig nieuws

Naast al het mooie, enthousiaste en leuke nieuws, heeft de Familie Meiland ook te maken met tegenslagen en sombere dagen. In de laatste aflevering van Chateau Meiland kreeg Erica te horen dat haar moeder op 93-jarige leeftijd is overleden. Het werd een droevige aflevering, waarin het gezin afscheid moest nemen en waarin zij gezamenlijk een rouwkaart mochten ontwerpen.

Rouwkaart Martien

Tijdens het ontwerpen van de rouwkaart, komt Martien even langs bij de dames. Hij vindt het een mooi moment om zelf eens te fantaseren over zijn eigen rouwkaart. De meeste mensen zullen het al verwachten, maar Martien zijn kaart staat helemaal in het teken van wijn. ‘Met twee glazen wijn erop. Of een wijnveld met twee van die wijnranken die naar de horizon lopen. Met geur! Dat als je je neus tegen de kaart houdt, je de rode wijn ruikt’, vertelt Martien. Deze kaart moet dus over de top zijn. Precies hoe Martien zelf ook is. Wij vinden het wel wat hebben, zo’n kaart met wijnglazen en een geurtje.

Bron en Beeld: Chateau Meiland en Instagram Martien Meiland