Max Verstappen en zijn vriendin delen de mooiste vakantieherinneringen!
Zie ook:
Delen

Max Verstappen en zijn vriendin delen de mooiste vakantieherinneringen!

Max Verstappen geniet na geweldige prestaties in de eerste seizoenshelft van de Formule 1 van zijn vakantie met zijn vriendin Kelly Piquet! Wat een mooie foto's en herinneringen worden er gedeeld door het stel op Instagram. De vakantie is nu echter wel voorbij, want aankomend weekend gaan de races weer fris van start!

De mooiste vakantieherinneringen

Max en zijn vriendin Kelly zijn begin dit jaar naar buiten gekomen met hun relatie. Het stel lijkt super gelukkig samen. Ze waren niet met zijn tweetjes op reis, maar het schattige dochtertje van Kelly was ook mee op de foto’s te zien. Het dochtertje Penelope is 2 jaar. De vader van Penelope is de Russische Formule 1 coureur Daniil Vjatsjeslavovitsj Kvjat. Max en Kelly delen beide prachtige foto’s samen, met Penelope en adembenemende foto’s van de omgeving.

Op zoek naar adrenaline!

Je zou denken dat Max alle spanning even aan de kant zou zetten op vakantie, maar toch zocht hij op vakantie ook wat avontuur en adrenaline op! Hij deelde woeste beelden op het water met een jetski. Lewis Hamilton daarentegen maakte een ontspannen fietstochtje op vakantie, zo vieren de coureurs allemaal hun eigen vakantie. Max deelde meerdere vakantiekiekjes, het begon met romantische foto’s met zijn vriendin, en het eindigde op een jetski, prachtig! Eerder deelde Max niet zoveel privéfoto’s op zijn Instagram, maar blijkbaar begint daar verandering in te komen.

Van start

De vakantie van Max en andere Formule 1 coureurs zit er alweer op. Aankomend weekend gaat het Circuit van Spa-Francorchamps van start, en een weekend later in Zandvoort. Max heeft gelukkig even kunnen bijkomen van de eerste seizoenshelft, en is weer opgeladen om fris te starten!

Bron en Beeld : Instagram

Delen

Meer over Max Verstappen

Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Lees alle artikelen over Max Verstappen