100%NL Magazine Max Verstappen

WOW: Max Verstappen toont beelden van heftige training

Om de topsport te blijven beoefenen is voor het Max Verstappen essentieel om fit te blijven. Op Instagram deelt hij beelden van zijn heftige training.

Max Verstappen

De topsporters van Nederland blinken niet alleen uit in schaatsen, wielrennen of hardlopen. Ook op de Formule1 wordt ons kleine kikkerlandje goed vertegenwoordigd. En dan hebben we het natuurlijk over niemand minder dan Max Verstappen!

In 2021 wist hij zijn grootste droom waar te maken door met een bizarre race het wereldkampioenschap Formule 1 te winnen.

Vriendin Kelly Piquet

Inmiddels zijn Kelly Piquet en Max Verstappen alweer een tijdje samen en zijn de twee nog steeds smoorverliefd. Uit een eerdere relatie met Daniil Kyvat heeft Kelly een dochter, zij heet Penelope. Max heeft maar geluk met twee van die prachtige meiden aan zijn zijde: Kelly én Penelope!

Max en Kelly genieten van elkaar en gaan dan ook regelmatig op de mooiste tripjes samen. Zo maakten ze een paar weken geleden nog een spectaculaire helikoptervlucht boven de Zwitserse Alpen. De indrukwekkende beelden van die vlucht zie je hier!

Heftige training

Stilzitten is er voor Max niet bij. Na het winnen van de wereldtitel Formule 1 is hij gelijk doorgegaan. Oke oke, hij heeft er wel een paar vakanties tussen geplakt, maar die had hij dan ook zeker verdiend!

Voor Max is het essentieel om fit te blijven, en daar doet hij dan ook alles aan. Op Instagram deelt hij de beelden van een heftige training. Respect!

Max Verstappen: ‘PUSH PUSH PUSH. Getting ready for 2022, feeling fit!’

Bron en Beeld: Instagram Max Verstappen