100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Max Verstappen zet zijn jarige moeder in het zonnetje

Max Verstappen zet op zijn Instagram zijn jarige moeder Sophie in het zonnetje!

Max Verstappen

Dat Max Verstappen het in zich heeft om races te winnen, is voor niemand iets nieuws. Keer op keer verovert hij de eerste plaats en daardoor werd hij een paar weken geleden voor de tweede keer wereldkampioen. En dat terwijl hij er in december 2021 ook al vandoor ging met de titel.

Ook op liefdesgebied is Max kampioen, want hij wist de bloedmooie Kelly Piquet aan de haak te slaan. Het stel is alweer een aantal jaar samen en nog altijd dolgelukkig. Uit een eerdere relatie had Kelly al een dochter, Max heeft dus ook nog een bonusdochter!

Vader en moeder

Het race-gen zit Max Verstappen in het bloed. Want niet alleen zijn vader, maar ook zijn moeder was vroeger coureur! Sophie Kumpen heeft namelijk in haar vroegere jaren een succesvolle carrière in het karten achter de rug.

De vader van Max, Jos Verstappen, is namelijk ook een autocoureur. Het racen is Max dus met de paplepel ingegoten. Jos is vooral heel belangrijk geweest in de beginjaren van de carrière van Max. Veel mensen vonden destijds dat Jos zijn zoon veel te hard aanpakte, maar het is geen geheim dat Max niet zou zijn waar hij nu is zonder de begeleiding van zijn vader.

Sophie is jarig!

Ondanks dat zijn ouders uit elkaar zijn, heeft Max nog altijd een hele goede band met zijn vader en moeder. Gisteren was zijn moeder Sophie jarig! Een mooi moment voor Max om zijn mooie moeder eens flink in het zonnetje te zetten.

Bij een hele leuke foto samen met zijn zus Victoria en zijn moeder schrijft Max: ‘Happy birthday to our sweet mom’.

Max kan rekenen op een hoop felicitaties onder zijn foto. Van harte gefeliciteerd Sophie!

Bron en Beeld: Instagram Max Verstappen

Delen

Meer over Max Verstappen

Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Lees alle artikelen over Max Verstappen