100%NL Magazine Max Verstappen

Max Verstappen laat zich uit over gekte rondom GP Las Vegas “Voel me een clown”

Max Verstappen deelt zijn mening in de aanloop naar de Grand Prix van Las Vegas. "Dit soort dingen mag je van mij overslaan."

Max Verstappen

Hij is hét fenomeen in de wereld van de Formule 1: Max Verstappen. Hij is de jongste coureur ooit in de koningsklasse van de autosport en verbreekt record na record. Wij Nederlanders zijn apetrots op Max!

Grand Prix van Las Vegas

Max Verstappen is weinig enthousiast over de Grand Prix van Las Vegas. De Nederlander voelde zich woensdagavond niet op zijn gemak tijdens de openingsceremonie van het GP-weekend en liet zich daarna kritisch uit over de Formule 1-leiding.

Clown

Max vertelt: “Dit soort dingen mag je van mij overslaan. Als ik bij zo’n ceremonie op een podium sta, voel ik me een clown.” Hij gaat verder: “Ik houd niet van al die dingen eromheen, maar focus me liever op het sportieve gedeelte. Het heeft mijn interesse niet, dit is niet mijn ding. Voor de Formule 1 maakt dat niet zoveel uit. Ze verdienen nog steeds veel geld, of ik het nu leuk vind of niet. Maar ik ga niets faken. Als ik ernaar word gevraagd, geef ik mijn mening. Of het nu positief of negatief is. Sommige mensen houden van show, maar ik totaal niet. Ik vind het mooi om in Las Vegas te zijn, maar niet om te racen.”

Bron: Nu.nl, Shownieuws. Beeld: Instagram Max Verstappen