100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

Max Verstappen pronkt met vriendin, moeder en zus op prachtige foto

Als Max ergens trots op is, is het zijn familie wel. Hij houdt van quality time en staat regelmatig met hen op de foto.

Max Verstappen

Hij is hét fenomeen in de wereld van de Formule 1: Max Verstappen. Hij is de jongste coureur ooit in de koningsklasse van de autosport en verbreekt record na record. Wij Nederlanders zijn apetrots op Max!

Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet zijn sinds het einde van 2020 een stel. De kans dat het stel elkaar heeft ontmoet op het racecircuit is groot, want naast Max is Kelly ook een bekende in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Met hem kreeg zij een dochtertje Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen zij de leukste momenten met elkaar en met Kelly’s dochter, waar Max het heel goed mee kan vinden.

Familie

Max is een echte familieman en hij houdt enorm van quality time met zowel zijn vriendin en haar dochter, als zijn vader, moeder en zus. Max leeft een druk bestaan en daarom is hij er niet altijd bij, maar wanneer hij vrij is, is hij met zijn familie. Zo gaan zij regelmatig met elkaar op vakantie, of zij genieten van wat rust thuis. De grootste fans van Max zijn zijn familieleden en zij zijn er dan ook vaak bij. Na de race poseert Max altijd even met zijn moeder, vriendin en zus en dat zijn de leukste foto’s.

Bron en Beeld: Instagram Maxverstappen33

Delen

Meer over Max Verstappen

ZIEN: Vriendin Max Verstappen showt haar billen op het strand!
ZIEN: Vriendin Max Verstappen showt haar billen op het strand!
ZIEN: Innige foto van Max Verstappen en zijn oma gaat viral!
ZIEN: Innige foto van Max Verstappen en zijn oma gaat viral!
Lees alle artikelen over Max Verstappen