100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

Max Verstappen deelt een te leuke foto met zijn bekende vader!

Vandaag is de vader van Max Verstappen jarig. Reden genoeg voor Max om zijn bekende vader eens flink in het zonnetje te zetten!

Vader Max Verstappen

‘Congratulations to my favorite co-driver!’, schijft Max bij een te leuke foto samen met zijn vader. Max Verstappen is natuurlijk wereldwijd bekend als autocoureur. Maar wisten jullie dat zijn vader ook geen onbekende is?

De vader van Max, Jos Verstappen, is namelijk ook een autocoureur. Het racen is Max dus met de paplepel ingegoten. Jos is vooral heel belangrijk geweest in de beginjaren van de carrière van Max. Veel mensen vonden destijds dat Jos zijn zoon veel te hard aanpakte, maar het is geen geheim dat Max niet zou zijn waar hij nu is zonder de begeleiding van zijn vader.

100%NL Magazine Max Verstappen

Moeder

Sophie Kumpen, de moeder van Max, komt uit België en had een succesvolle carrière in karten. Daarna startte ze ook nog als autocoureur, hoe toevallig! Max zijn moeder was nog maar 23 jaar oud toen zij het leven schonk aan haar zoon. Max heeft dus nog een hele jonge moeder. De twee hebben een hele goede band samen en plaatsen dan ook regelmatig gezellige kiekjes op Instagram. Je ziet foto’s van Sophie hier!

Bron en Beeld: Instagram Max Verstappen

Delen

Meer over Max Verstappen

Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Lees alle artikelen over Max Verstappen