100%NL Magazine Maxime en Leroy

Maxime en Leroy vieren 1-jarig jubileum en volgers zijn verbaasd

Een bijzondere dag vandaag! Maxime Meiland en Leroy Molkenboer vieren vandaag hun 1-jarige jubileum. Alleen wekt dat toch enige verbazing onder de volgers van Maxime.

Jubileum

Maxime is inmiddels 8 maanden zwanger van haar tweede kindje. Dat betekent dat Leroy en Maxime na 4 maanden daten al samen hadden besloten de volgende stap te zetten en samen een kindje wilden. Een volger reageert onder de foto “Dacht serieus langer” en weer een ander zegt “1 jaar pas.”

Beetje pushen

Eerder vertelde Maxime al hoe ze Leroy aan de haak had geslagen. Leroy werkte als cameraman tijdens de opnames van Chateau Meiland. Daar heeft het stel elkaar ontmoet op 2 maart. Volgens Maxime moest ze hem eerst een beetje pushen, maar Leroy ging uiteindelijk overstag. Ze kregen dus pas officieel een relatie op 16 augustus.

Huis in Noordwijk

Begin dit jaar kocht het stel hun eerste huis samen in Noordwijk. Maxime gaf speciaal voor al haar volgers een video rondleiding door het hele huis. Maxime en Leroy hebben echt hun best gedaan op de inrichting! Het ziet er werkelijk prachtig uit. Ook aan de kamer van Claire is gedacht en de kleine meid heeft zelfs een eigen badkamer. Het enige wat nog niet helemaal klaar was, was de babykamer. Maar die zal inmiddels al net zo prachtig zijn als de rest van het huis.

Bron en Beeld: Instagram