Maxime Meiland: 'Hij bleef maar benadrukken dat ik abortus moest laten doen'
Zie ook:
Delen

Maxime Meiland: ‘Hij bleef maar benadrukken dat ik abortus moest laten doen’

Maxime kan zich geen leven zonder haar dochter Claire voorstellen, maar Dirk, Montana's ex, dacht anders over de geboorte van Claire..

Maxime Meiland

Maxime Meiland kennen we allemaal als de jongste dochter van Martien en Erica Meiland. In 2006, toen de Meilandjes te zien waren in ‘Ik Vertrek’, maakte Maxime met de rest van de familie hun televisiedebuut. De familie heeft na die verbouwing nog veel andere verhuizingen en verbouwingen op hun naam staan. Maxime werd jaren geleden voor het eerst moeder van een dochter, Claire. Hier was duidelijk niet iedereen in de familie het mee eens..

Dirk’s mening

Montana, Maxime’s oudere zus, is inmiddels een paar maanden vrijgezel, maar zij heeft acht jaar lang een relatie gehad met Dirk Hoogstraten. Dirk heeft dus al het succes van de familie meegemaakt. Ook bij de eerste zwangerschap van Maxime was hij al deel van de familie en toen heeft hij zijn mening goed laten horen. Dirk was namelijk van mening dat Maxime abortus moest laten plegen. Dit vertelt zij openhartig in haar biografie. ‘Terwijl ik al lang besloten had om de baby te houden, bleef hij maar benadrukken dat ik abortus moest laten doen. Ik moest me altijd verdedigen tegenover hem. elke keer begon hij er weer over.’ Toen Claire eenmaal geboren was, was Dirk een hele leuke oom, maar toen was het kwaad al geschied. ‘Het zal altijd in mijn achterhoofd blijven zitten, want ik onthoud alles.’

Aan weekblad Story bevestigde Maxime dat Dirk het niet eens was met Maxime’s eerste zwangerschap. ‘Dirk liet inderdaad duidelijk blijken dat hij abortus het beste vond.’ Gelukkig heeft Maxime zich er niets van aangetrokken en geniet zij nu al jaren van haar lieve dochter. 

Bron en Beeld: Story

Delen

Meer over Maxime Meiland

Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
Lees alle artikelen over Maxime Meiland