De laatste loodjes zijn ingegaan voor Maxime Meiland

De laatste loodjes zijn ingegaan voor Maxime Meiland “nog steeds zwanger”

Maxime Meiland is al ruim acht maanden zwanger van haar tweede kindje. Maxime deelt veel updates van haar zwangerschap op Instagram. Zo ook gister!

Nog steeds zwanger

Maxime deelde gister een prachtige zwangerschapsfoto en laat haar volgers weten nog steeds zwanger te zijn. De laatste loodjes zijn altijd het zwaarst en voor Maxime zijn dit nog maar een paar weken. Maxime, Leroy en dochtertje Claire kunnen haast niet meer wachten op de geboorte van de baby. Het geslacht heeft Maxime ook al eerder bekend gemaakt. Ze verwachten een meisje, en waren er nog niet helemaal uit over de naam die zij haar willen geven.

Zwangerschapsfoto’s

Als er iemand mooie zwangerschapsfoto’s deelt is het Maxime wel! we zetten ze even voor je op een rijtje.

Familie Meiland

De familie Meiland is in een korte tijd razend populair geworden in Nederland. Ze verbleven met een deel van de familie in een chateau in Frankrijk, en hier werd een realitysoap van gemaakt voor de Nederlandse televisie. Het programma viel in de smaak er werd heel goed bekeken. Het programma en de familie waren geweldig om naar te kijken. Het is een hele hechte familie die het liefst samen zijn. Ze kunnen elkaar ook lekker in de haren zitten, waardoor er de leukste gesprekken en momenten ontstaan om als buitenstaander naar te kijken. Momenteel woont de familie weer in Nederland en is Martien Meiland, de vader van Maxime niet van de televisie af te slaan. De familie is zeer geliefd na hun avontuur in Frankrijk.