100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

Maxime Meiland wordt niet naar altaar gebracht door vader

Hoewel dat in eerste instantie wel logisch lijkt te zijn, verrast Maxime alle gasten toch met een ander belangrijk persoon in haar leven.

Perfecte dag

Het is alweer een tijdje geleden dat Maxime Meiland ten huwelijk is gevraagd. Leroy deed dit op Valentijnsdag, tijdens de opnames van Chateau bijstand. Het stel liet toen al weten dat zij deze zomer graag willen trouwen. In de tussentijd wordt alles geregeld, zodat de bruiloft tot in de puntjes goed wordt verzorgd. Zo laat Maxime bijvoorbeeld weten dat zij de jurkjes voor haar twee dochters, Claire en Vivé al heeft uitgezocht. Verder wordt de locatie, de muziek, het feest, de gasten en het eten allemaal perfect in orde gemaakt. Het moet tenslotte één van de mooiste dagen uit hun leven worden. Hoewel Maxime het huwelijk niet zo groot en uitgebreid wil vieren, zegt Leroy op alles ‘ja’ en lijkt hij over alles enthousiast te zijn. Of dat nou veel ballonnen zijn, grote tenten of veel accessoires, Maxime is degene die hem dit keer moet dimmen, want hij wil alles ‘waanzinnig en groot’.

Het altaar

Normaal gesproken wordt de bruid door haar vader naar het altaar gebracht. Bij de familie Meiland gaat het natuurlijk altijd nét iets anders dan normaal en daarom heeft Maxime besloten dat haar moeder haar weggeeft aan Leroy. ‘Mijn vader gaat gewoon een beetje ouwehoeren met iedereen en een beetje wijn drinken. Wat ‘ie eigenlijk het beste kan’, vertelt Maxime aan Shownieuws. ‘Misschien nog een kleine speech, dat zou leuk zijn, maar ik zie het wel’. Als we Martien een beetje lijken te kennen, gaat dat helemaal goed komen.

Vrijgezellendag

Maxime deelde twee weken geleden al wat beelden van haar bachelorette party. Samen met een groep vriendinnen leek zij zich ontzettend te vermaken de hele dag. Van The Harbour Club naar een boot door de grachten en vanuit daar weer door naar een restaurant. Ook Leroy heeft zijn vrijgezellendag goed gevierd met vrienden. In zijn Instagramstory plaatste hij wat foto’s waarbij hij zelf werd omgetoverd tot drag queen en dus met een pruik, regenboogjurk en hoge hakken de dag verder doorbracht. Zo te zien hebben zowel Maxime als Leroy ontzettend genoten van hun vrijgezellendagen.

Bron en Beeld: Shownieuws en Instagram Maxime en Leroy

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland