100%NL Magazine

Hugo: “Op dit moment is dit mijn vent”

Ze hadden elkaar weleens gezien op een feestje, maar veel verder dan een hoi, dag en doei was het nog niet gekomen. Na Expeditie Robinson bleek dat Nicolette Kluijver en Hugo Kennis meer delen dan hun liefde voor de natuur, passie voor goed eten en kracht om te overleven. Namelijk de eigenschap om altijd – soms op het irritante af – te willen winnen!

100%NL Magazine: Nicolette, waren jouw kinderen ook daar?

Nicolette: “Ja, zij verblijven altijd op een ander eiland. Zodat de crew geen last van ze heeft. Tussen aanhalingstekens dan. Iedereen mist zijn kinderen om ze mee te nemen. Zoals bijvoorbeeld de camera mensen. Zij zijn elke dag van ’s ochtends tot ’s avonds aan het werk. Ik ben ook best druk en kom ’s avonds bij de kinderen. Zij hebben een Filippijns ‘broertje’, Lawrence, met wie ze al 5 jaar opgroeien. Ik heb ook heel veel contact met dat jongetje. Het voelt eigen.”

Hugo kan terugkijken op een fantastisch jaar! Naast dat hij natuurlijk Expeditie Robinson 2019 won, werd hij ook ten huwelijk gevraagd door zijn vriend!

Hugo: “Onze verloving is naar buiten gekomen, maar ik heb oprecht nog geen idee hoe we de bruiloft gaan doen. We willen daar echt de tijd voor gaan nemen. Het moet vooral leuk worden. Mijn vriend wilde überhaupt niet trouwen en zei: ‘Als jij wilt trouwen, dan moet jij dat vragen’. Na Expeditie is hij gelijk op zijn knieën gegaan. We willen de liefde en het leven vieren. Op dit moment is dit mijn vent en dat wil ik met iedereen delen en een groot feest geven.”