100%NL Magazine Miljuschka
Zie ook:
Delen

Miljuschka begint deze donderdag met een #eerlijke foto van haar kont

Miljuschka staat bekend om haar eerlijke foto’s op Instagram. In samenwerking met Videoland heeft ze nu ook een documentaire gemaakt over deze foto’s en body positivity. Heel toepasselijk dan ook dat de documentaire #eerlijkefoto heet. In het teken van de tweede aflevering besloot ze daarom ook een #eerlijkefoto te plaatsen.

Op de foto zie je Miljuschka een groot en zwaar gevaarte voortduwen. De foto is van de achterkant genomen waardoor haar kont goed in beeld is. Ze ziet er prachtig uit! Onder de foto staat een mooie boodschap. Ze vraagt haar volgers daarom ook om even de tijd te nemen haar bericht te lezen.

Het zijn de woorden waar Miljuschka vanochtend mee wakker werd. Ze benadrukt vooral dat je altijd je best moet doen en overal elke seconde van moet genieten. Ze wil daarom ook dolgraag de Televizier-Ster voor beste Presentatrice mee naar huis nemen vanavond.

“Ik wil dat je vandaag van elke seconde geniet, dat je alles tot je laat komen zoals t komt. Je hebt al gewonnen! En natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen…..HELL NO!!! Als je er dan toch bijzit dan wil je m ook winnen. Dat is wie jij bent!!”, zegt Miljuschka tegen zichzelf. Het is haar gegund!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Miljuschka

Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving
Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Lees alle artikelen over Miljuschka