100%NL Magazine patty brard moeder

Moeder Patty Brard overleden ‘Rust zacht lieve mama’

Een droevige dag voor Patty Brard. Haar moeder is namelijk overleden op 91-jarige leeftijd. Op Instagram staat Patty stil bij haar dood.

Rust zacht lieve mama

‘Rust zacht lieve mama’, schrijft Patty bij een oude foto van haar hele gezin. Daarnaast heeft Patty een prachtig liedje gedeeld van Karin Bloemen voor haar moeder. “Je leeft je eigen leven, wat zij er ook van vindt. Je bent allang geen kind meer, al blijf je ook haar kind. Je wilt er over praten, maar niet op haar manier. Je zult haar best verdriet doen, maar niet voor je plezier. Wat moet je nog met haar en met haar ouderlijk gezag. En dan opeens dan is ‘ie er die dag”, luidt de eerste alinea van het gedicht.

Geen contact

Patty heeft sinds een jaar weer contact met haar moeder. Door een familiekwestie met haar zus, kon Patty jarenlang niet op bezoek bij haar dementerende moeder. Tot groot verdriet van Patty natuurlijk. Sinds een jaar bezoekt ze haar moeder dus weer regelmatig.

Luchtweginfectie

Het ging al een tijdje niet goed met Gerda Brard. Begin dit jaar kampte ze al met een luchtweginfectie. Hier kwam ze wonder boven wonder weer bovenop, maar de laatste weken ging het steeds slechter. Vandaag heeft Patty afscheid genomen van haar moeder. Wij wensen Patty en haar familie heel veel sterkte!

Bron en Beeld: Instagram