100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit is er helemaal uit: ze wil dat Maan en Nick komen zingen op haar bruiloft!

Het eerste optreden van De Streamers zaterdag was een groot succes. Vooral het optreden van Nick en Maan viel in de smaak bij het publiek.

Afgelopen zaterdagavond was het eerste optreden van The Streamers: een nieuwe band van Nederlandse artiesten die de handen ineen hebben geslagen. Onder andere Guus Meeuwis, Nick & Simon, Acda & De Munnik, Typhoon, Kraantje Pappie, Maan, Suzan en Freek maken deel uit van de band.

We zagen meerdere duetten voorbijkomen, maar het duet van Nick en Maan maakte toch de meeste tongen los. Hun opvoering van ‘Vivo per lei’ werd heel goed ontvangen bij het publiek en fans hopen dat het duo het nummer samen gaan opnemen.

Monique Smit steekt haar enthousiasme over het optreden ook niet onder stoelen of banken. Op Instagram zegt ze ‘Ik ga jullie boeken voor mijn bruiloft ooit. Zwijmel zwijmel… al jaren mijn lievelingslied.’ Volgens Monique was Nick sowieso al uitgenodigd op haar bruiloft en denkt ze dat er wel wat te regelen valt. Nu moet haar vriend Martijn alleen nog op één knie!

https://www.youtube.com/watch?v=x31Avwfrrgc

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Smit

LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
Lees alle artikelen over Monique Smit