100%NL Magazine Monique Smit Henny Huisman
Zie ook:
Delen

Monique Smit bijt van zich af na hatelijke uitspraak Henny Huisman

Jaren geleden heeft Monique Smit weleens in een kinderprogramma gezegd dat het haar leuk zou lijken om ooit de Mini-playbackshow te presenteren, het programma van Henny Huisman. De oud-presentator is het daar alleen niet mee eens.

In de Telegraaf zegt Huisman dat Monique zijn oude show over wil nemen. “Ik heb weleens gehoord: ‘Dat zou de zus van Jan Smit graag willen doen’. Dat zal ze wel willen, maar dat kan ze niet. Klaar. Ik heb haar uitgelegd waarom ze mijn toestemming niet krijgt: ‘dit ben jij niet’.”

In de jaren negentig trok Huisman grote zalen met het populaire programma de Mini-Playbackshow. Hij ziet een ander dan ook niet het programma presenteren. Volgens Henny is alleen hij geschikt om het programma te presenteren. “Je bedenkt toch altijd iets vanuit je eigen gevoel. Het klinkt gek, maar als ik daarna zit te dubben over een presentator, kom ik toch vaak bij mezelf uit.”

Monique reageert ook op het interview van Henny. “Lieve mensen, in deze bijzondere tijd een absolute bijzaak (en misschien nog minder dan dat), maar toch iets waar ik op wil reageren”, begint Monique haar verhaal op Instagram. “Want natuurlijk is het geweldig om een tv-programma zoals de Mini-playbackshow te presenteren; zo’n gave show waar hele families (inclusief ikzelf) iedere week voor gingen zitten! Dat wil toch iedereen die van entertainen en televisie houdt. Hoe jammer is het dan ook dat ik de legendarische Henny Huisman (hierover) nog nóóit live heb gesproken”

De volgers van Monique zouden het eigenlijk wel fantastisch vinden als Monique het programma zou presenteren. “Ik zie het al helemaal voor me! Zou je goed doen” en een ander reageert “Nou Monique je zou het perfect doen hoor. Lieve Hennie kinderen kennen je niet en Monique wel.”

Bron: Instagram, Telegraaf | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Smit

WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: 'Wat een verandering in 10 jaar!'
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: ‘Wat een verandering in 10 jaar!’
Lees alle artikelen over Monique Smit