100%NL Magazine Monique Smit jarig
Zie ook:
Delen

Monique Smit wordt vandaag 32 en blikt terug op een ‘top tijd’ met mooie foto’s

Monique Smit is in de gloria! Ze mag vandaag 32 kaarsjes uitblazen. Op Instagram blikt ze terug op een ‘top tijd’, ondanks corona.

’32 jaar! Nou wordt het wel echt serieus. Voor de tweede keer in ‘lockdown’ mijn verjaardag vieren’, schrijft ze bij de leuke foto’s waarmee ze terugblikt op het afgelopen jaar. ‘ondanks alles hebben we er toch een top tijd van gemaakt, zowel zakelijk als privé. Heel dankbaar voor de mooie samenwerkingen en de liefste mensen die ik om mij heen heb. GENIET vandaag, herhaal het morgen!’ Monique eindigt nog met een bedankje aan al haar lieve volgers.

Mooi jaar

Monique heeft inderdaad niet stilgezeten het afgelopen jaar. Ze mocht van geluk spreken dat haar vakantie naar Oostenrijk en Italië vorig jaar zomer gewoon doorging. Daar heeft ze samen met haar gezin de tijd van haar leven gehad. Ook heeft ze nog een van haar beste vrienden opgegeven voor het programma Married At First Sight, heeft ze veel leuke dingen ondernomen zoals sleeën in de sneeuw, gezellig met de kids naar het Sprookjeswonderland of gewoon toerist in eigen dorp. Genieten van de dingen die nog wel kunnen!

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Smit

Na portretfoto's Lovi, deelt Monique ook práchtige foto's van zoontjes
Na portretfoto’s Lovi, deelt Monique ook práchtige foto’s van zoontjes
SMELT: Monique Smit apetrots op bijzondere portretfoto van dochter Lovi
SMELT: Monique Smit apetrots op bijzondere portretfoto van dochter Lovi
Lees alle artikelen over Monique Smit