Monique Smit geeft vriend op voor MAFS ‘maandenlang moesten we het stilhouden’

Monique Smit geeft vriend op voor MAFS ‘maandenlang moesten we het stilhouden’

In de zevende aflevering van Married at First Sight staat er niemand minder dan een vriend van Monique Smit voor het altaar. Amsterdammers Mick en Daisy hebben elkaar inmiddels al het jawoord gegeven. Monique blikt op Instagram terug op de dag dat ze Mick op gaf voor het programma.

“Maandenlang moesten we het stilhouden, maar afgelopen zomer heb ik hem (met toestemming!) opgegeven… natuurlijk nooit verwacht dat hij ook echt uit zou worden gekozen en 4(!) weken later voor het altaar zou staan! Zouden jullie het aandurven?” schrijft Monique bij een foto van zichzelf met vriend Martijn en een met Mick.

Aan RTL Boulevard liet ze weten dat Mick altijd werd neergezet als eeuwige vrijgezel en nu zelfs eerder in het huwelijksbootje stapt dan zij en Martijn! Ook Martijn, de vriend van Monique, gunt zijn beste maat dit avontuur. “Hij is één van mijn beste vrienden. Hij is iemand die het geluk in de liefde niet kon vinden. Het is iemand die wij het heel erg gunnen en misschien zijn de experts voor hem wel de oplossing.”

Gisteravond zag je de eerste aflevering al met Mick en Daisy en vanavond zie je het vervolg!

 

 

 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram