100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit neemt Lovi mee naar de studio en het is té schattig!

Zou Monique's pasgeboren dochter muzikaal worden? Het kan bijna niet anders. Monique legt uit waarom!

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Muzikale dochter

Monique is een paar weken geleden bevallen van haar derde kindje, maar zij staat nu alweer in de studio. Zij heeft namelijk een sinterklaasliedje opgenomen en niemand minder dan haar lieve dochter Lovi was mee naar de opnames. Monique deelt een práchtige en mierzoete foto met haar dochtertje samen. ‘Zou ze muzikaal worden? 8 maanden lang danste ze ieder weekend in mijn buik mee op het podium. Met 37 weken zwangerschap stond ik in de studio ‘Hallo Baby’ op te nemen en vandaag.. precies 2 maanden oud, staan we samen in de studio! Iets met de paplepel?’, schrijft Monique. Als Lovi de genen van haar moeder of ome Jan Smit heeft, zit het wel goed.

Bron en Beeld: instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto's
Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto’s
AAWH: grootste droom van Monique's zoon komt uit!
AAWH: grootste droom van Monique’s zoon komt uit!
Lees alle artikelen over Monique Smit