Monique Smit organiseerde een feestdag voor zoontje Luca Liam!
Zie ook:
Delen

Monique Smit organiseerde een feestdag voor zoontje Luca Liam!

Afgelopen zondag was het feest in huize Smit, want zoontje Luca was in de gloria. Luca Liam werd twee jaar. De verjaardag werd uitbundig gevierd en toverde een brede glimlach op Luca's gezicht.

Verjaardagsfeestje

Monique noemt het een ‘feestdag’. Afgelopen weekend werd zoontje Luca twee jaar en dat werd goed gevierd. Monique deelde veel leuke foto’s van de onvergetelijke dag op haar Instagram. Bij één van de foto’s schreef zij “Vier het leven!”. Monique regelde zelfs een springkussen voor hun kleine mannetje, wat voor ieder kind natuurlijk een feestje op zich is. “Nu al zo grappig en sociaal”, schrijft Monique over zoontje Luca. “Vrijwel iedereen krijgt hij aan het lachen met zijn guitige blik”. En ons ook! Dat worden wij sowieso van de spontane foto’s die Monique geregeld deelt van haar leuke gezinnetje.

Feestweek!

Een week geleden stond oudste zoontje Noah in het zonnetje. Hij haalde vorige week zijn B-diploma én trakteerde op school, omdat hij in de zomervakantie jarig is. Monique noemde het een “feestweek”. Noah wordt in augustus alweer zes jaar. Het feest houdt maar niet op voor de familie Smit, en het is ze van harte gegund! Wat een zoete foto’s weer!

Optreden Muziekfeest 2021

Afgelopen week trad Monique na een lange tijd weer op, wat was dat lang geleden. Eerste bij de Amsterdamse Zomer, en daarna bij het Muziekfeest 2021. Ze was blij iedereen weer te zien en om weer op het podium te staan. “Pakken wat je pakken kan” schrijft Monique bij de Instagram foto. Monique zong bij het Muziekfeest 2021 haar nieuwe single die over ongeveer een maandje uitkomt. Monique is blij dat ze weer mag doen wat ze leuk vindt!

u

Delen

Meer over Monique Smit

Na portretfoto's Lovi, deelt Monique ook práchtige foto's van zoontjes
Na portretfoto’s Lovi, deelt Monique ook práchtige foto’s van zoontjes
SMELT: Monique Smit apetrots op bijzondere portretfoto van dochter Lovi
SMELT: Monique Smit apetrots op bijzondere portretfoto van dochter Lovi
Lees alle artikelen over Monique Smit