100%NL Magazine Monique Smit ouders
Zie ook:
Delen

Monique Smit viert bijzondere mijlpaal ouders ‘Trots!’

Het was een bijzondere dag gister voor de familie Smit! De ouders van Monique en Jan vierden namelijk hun Robijnen huwelijk. Een echte mijlpaal!

Robijnen huwelijk

Monique Smit stond op Instagram even stil bij het feit dat haar ouders alweer 40 jaar getrouwd zijn. ‘Trots! Vandaag vieren mijn ouders hun 40-jarig huwelijk. Wát een mijlpaal! Dat we het maar weer snel in het buitenland onder de zon kunnen vieren samen. We gaan er vandaag een gezellige dag van maken. Proost op jullie Robijnen huwelijk!’, schrijft Monique bij de foto’s van haar ouders.

Uit de oude doos

Monique deelt zowel een recente foto samen met haar vader en moeder, maar ook een foto uit de oude doos! Op die foto zijn haar vader en moeder namelijk nog ontzettend jong! Ook in haar story deelt ze een foto van de trouwdag zelf, 40 jaar geleden. Zo ziet 40 jaar liefde er dus uit!

Vakantie in eigen land

Monique Smit is net terug van een heerlijke vakantie in eigen land! Ook haar ouders kwamen een paar dagen op bezoek in het mooie Zuid-Limburg waar ze sliepen in een prachtige vakantiewoning van Europarcs. Hoewel dit tripje natuurlijk ontzettend fijn was, hoopt Monique wel dat ze de trouwdag van haar ouders binnenkort in het buitenland mag vieren. Onder de zon!

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Smit

LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
Lees alle artikelen over Monique Smit