VIDEO: Monique Smit gaat voor prachtige makeover na geboorte Lovi
Zie ook:
Delen

VIDEO: Monique Smit gaat voor prachtige makeover na geboorte Lovi

Na de bevalling van haar prachtige dochter Lovi besloot Monique Smit dat het nu weer eventjes tijd was voor zichzelf. Ze onderging een heuse makeover!

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Geboorte dochter Lovi

De droom van Martijn en Monique ging helemaal in vervulling na de geboorte van hun prachtige dochter Lovi. Zoals Monique het zelf zegt: het gezin is nu compleet. Vanaf haar geboorte is Lovi nu al intens geliefd. Niet alleen door haar ouders, maar ook door haar twee oudere broers.

De volgers (en stiekem wij ook) smelten regelmatig weg bij de meest lieve kiekjes van de kleine Lovi. Wát een schatje is het toch ook.

Een paar dagen geleden lieten Monique en Martijn nog pasfoto’s maken van Lovi, voor op haar paspoort. De foto’s zijn zó schattig geworden, dat wil je niet missen. Klik hier om de pasfoto’s van Lovi te zien!

Makeover

De afgelopen maanden stond het leven van Monique volledig in het teken van haar dochter Lovi. De bevalling is inmiddels alweer een paar weken achter de rug en dus besloot Monique dat het een goed idee was om weer eens wat tijd aan zichzelf te besteden. Daarom bracht ze weer een bezoekje aan haar favoriete kapperszaak in Volendam, en het resultaat is verbluffend!

Op Instagram deelt Monique vol trots het eindresultaat van haar makeover. Ze is en blijft een beauty! 😉

Bron en beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

WAUW: Monique Smit straalt met prachtige, zwangere buik!
WAUW: Monique Smit straalt met prachtige, zwangere buik!
Monique Smit vol ongeloof: 'Ik weet gewoon oprecht niet wat me overkomt'
Monique Smit vol ongeloof: ‘Ik weet gewoon oprecht niet wat me overkomt’
Lees alle artikelen over Monique Smit