100%NL Magazine Monique Smit en Martijn
Zie ook:
Delen

Monique Smit geniet van romantisch weekendje weg zonder kinderen!

Monique Smit mocht afgelopen vrijdag 32 kaarsjes uitblazen! En dat ging natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. Ze is enorm verrast door haar vriend Martijn en de kindjes.

Weekendje weg

‘Wat een topverjaardagscadeau’, schrijft Monique bij een reeks foto’s van het weekendje weg en de cadeautjes. Martijn verraste haar met een weekendje Cadzand! Een plek waar ze nog nooit eerder was geweest. Maar wat duidelijk heel gezellig was!

Allerbeste vriend

‘Nog nooit eerder geweest, maar zeker een aanrader! Zo genieten met mijn allerbeste vriend. Heerlijk even bijkomen met z’n tweetjes, maar de tekening vind ik nog het allermooiste’, zeg Monique over haar prachtige cadeaus. Ook bedankt ze iedereen nog even voor alle lieve berichtjes. Monique voelde zich écht jarig!

Rijkdom

Ondanks dat Monique en Martijn maar 1 nachtje weg zijn geweest, hadden de kinderen hun ouders enorm gemist! Luca en Noah sprongen gelijk in de armen van hun moeder. De foto van dit mooie tafereel deelde Monique op haar Instagram. ‘Wanneer je één nachtje weg bent geweest… Puur geluk en rijkdom’, schrijft Monique bij de foto. ‘Moeten we vaker doen mop’, zegt ze tegen haar vriend Martijn.

Lockdown

Monique stond op haar verjaardag nog wel even stil bij het feit dat ze haar verjaardag voor de tweede keer in lockdown viert. Ondanks corona heeft ze gelukkig wel een fijn jaar achter de terug en er een ‘top tijd’ van gemaakt.

 

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Smit

WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: 'Wat een verandering in 10 jaar!'
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: ‘Wat een verandering in 10 jaar!’
Lees alle artikelen over Monique Smit