Monique Westenberg in alle staten: 'Maar boos worden kan ik niet'
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg in alle staten: ‘Maar boos worden kan ik niet’

Monique was even weg van huis en daar waren de honden het helemaal mee eens. Zij hebben er hun eigen feestje van gemaakt.

Monique Westenberg

Monique Westenberg werd jaren geleden in één klap bekend, toen te zien en te lezen was dat zij een relatie had met André Hazes. Deze relatie heeft veel lief en leed gekend. Het stel is meerdere keren uit elkaar gegaan en weer bij elkaar terug gekomen, André en Monique zijn verloofd geweest en zij hebben samen een 6-jarig zoontje, André. Sinds kort zijn André en Monique weer een stel. Dit bevestigde André vorige week zelf. Het stel woont nog niet samen, maar de liefde is weer als vanouds.

Huis op z’n kop

Monique’s honden zijn net haar kinderen en de trouwe viervoeters betekenen dan ook heel veel voor haar. Soms halen zij wat streken uit en dan wil Monique boos worden, maar de liefde van Monique naar haar honden is zó groot, dat boos worden eigenlijk niet eens kan. Dit keer kwam Monique thuis en daar trof zij een huis vol wol aan. De honden hadden zo te zien wat kussens gevonden en die hebben zij helemaal leeggehaald. ‘Zo kom ik thuis… Dan wil je ze wat hoor. En zij denken; ‘jij lang weg, wij fissa’!! Maar boos worden kan ik niet. Ik ben zo blij met deze twee! Krijg hier oneindig veel liefde van!’. Monique kon na het plaatsen van deze story dus beginnen met de grote schoonmaak.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg emotioneel over moederschap: 'Alle clichés zijn zo waar'
Monique Westenberg emotioneel over moederschap: ‘Alle clichés zijn zo waar’
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Monique Westenberg