100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg: ‘Je komt thuis nadat je bent vreemdgegaan’

Monique Westenberg deelt op Instagram een video op Instagram waarbij ze schrijft: 'Je komt thuis nadat je bent vreemdgegaan.'

Monique Westenberg

Veel mensen zullen haar herkennen als de partner van André Hazes, maar Monique Westenberg is ook geliefd door haar eigen kracht en veerkracht. Na vele pieken en dalen zijn Monique en André tóch weer samen en proberen ze er het beste van te maken. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun zoon Dre.

Grote liefde

De kleine Dre is absoluut de grote liefde van Monique Westenberg. Voor haar kleine man heeft ze alles over en gaat ze dan ook voor het vuur. Hoewel André en Monique al een langere tijd Dre niet meer herkenbaar delen op social media, delen ze wél de leuke momenten met elkaar. Zoals laatst, toen het drietal straalde op een nieuw gezinskiekje, dat kiekje zie je hier!

Vreemdgegaan

Gisteren deelde Monique iets totaal anders op haar Instagram. Het ging wél over haar grote liefdes, maar we hebben het niet over André of Dre. We hebben het natuurlijk over haar harige vriendjes, de honden van Monique. Waar Monique namelijk ook bekend om staat is haar grote en oneindige liefde voor dieren.

Op haar Instagram deelde Monique eerst dat ze met een andere hond had geknuffeld, maar zien we op de volgende video dat haar eigen honden daar het niet helemaal mee eens waren. ‘POV: Je komt thuis nadat je bent ‘vreemdgegaan”, deelt Monique op haar Instagram. Op de video zien we de honden van Monique haar volledig inspecteren en merken ze de geur van een andere hond duidelijk op!

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: 'Kankervrij!!!!!'
Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: ‘Kankervrij!!!!!’
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Monique Westenberg