Maan: 'Mijn leven is iets geworden wat ik nooit had verwacht'

Maan: ‘Mijn leven is iets geworden wat ik nooit had verwacht’

Radio 100%NL heeft een nieuw YouTube format gelanceerd: de Nederpopknop! In de nieuwe reeks leren we de BN'ers nóg beter kennen. Alles wordt bepaald door één druk op de knop. Aan de hand van een songtekst of titel van een nummer wordt er een vraag gesteld. Oftewel: de muziek bepaalt de vraag!

Deze week drukt Maan op de Nederpopknop. Tijdens deze aflevering verteld ze over haar grootste irritatie, wie ze eigenlijk gekozen zou hebben als Marco Borsato niet gedraaid zou hebben bij haar auditie bij The Voice én over haar carrière.

Koen Hansen vraagt Maan wat de titel zou zijn als er een film over haar leven zou worden gemaakt. Maan: ”Heel veel mensen zeggen constant ‘oh jouw leven zal echt een rollercoaster zijn, of een achtbaan’, dat woord heb ik zo vaak gehoord omdat mensen dat zo vaak hebben gezegd. Maar misschien wel iets in die trant. Dat het iets is geworden wat ik nooit had verwacht.”

De Nederpopknop

Benieuwd naar de hele video? Check dan zeker het YouTube kanaal van radio 100%NL. Hier kan je niet alleen de aflevering met Maan kijken, maar ook alle voorgaande afleveringen. Veel plezier!

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Bron: radio 100%NL