100%NL Magazine Nick, Simone en NIcolette
Zie ook:
Delen

NIEUWS: Nick en Simon gaan Beste Zangers presenteren!

Het programma 'Beste Zangers' is heel populair. Afgelopen seizoen heeft Jan Smit het muziekprogramma gepresenteerd en dat is vele mensen heel goed bevallen. Helaas moest hij wegens gezondheidsredenen voorlopig afscheid nemen. Gelukkig staan zijn vrienden paraat!

Nick en Simon zullen het aankomende seizoen van Beste Zangers presenteren. De Volendammers nemen eenmalig het stokje over van Jan Smit. Jan heeft namelijk wegens gezondheidsredenen het project moeten cancelen.

“Omdat Jan Smit tijdelijk een stapje terug doet, schieten zijn vrienden Nick en Simon hem te hulp en nemen zij eenmalig het gastheerschap over van Beste Zangers. We wensen Jan Smit heel veel beterschap en een spoedig herstel”, laten de makers van het programma weten.

https://www.instagram.com/p/B5H5WHCF-X8/

Jan Smit heeft deze week aangegeven dat hij echt even een stapje terug moest nemen. Jan heeft afgelopen week acute laryngitis opgelopen. Daardoor heeft hij besloten om zijn agenda tot het einde van het jaar vrij te maken. Hij heeft op dit moment teveel hinder van lichamelijke klachten en daarom vond Jan dat het tijd werd om voor zichzelf en zijn gezondheid te kiezen.

Bron: RTL Boulevard

Delen

Meer over Nick en Simon

ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: Geweldig, maar vooral bijzonder moment voor Nick & Simon
ZIEN: Geweldig, maar vooral bijzonder moment voor Nick & Simon
Lees alle artikelen over Nick en Simon