100%NL Magazine Nick Schilder

SMELT: Nick Schilder zingt samen met zijn dochter de sterren van de hemel

Gisteren had Nick zijn jongste dochter de kerstviering op school en net daarvoor werd Nick gevraagd of hij zijn gitaar mee wilde brengen.

Nick Schilder

Nick Schilder kennen we natuurlijk allemaal van het populaire duo Nick & Simon. Niet voor lang meer, want in april 2023 geven zij hun officiële afscheidsconcert en gaan zij beiden hun eigen weg en droom volgen. Nick is al ruim zes jaar getrouwd met zijn ware liefde, Kirsten. Deze trouwerij vond plaats met een intieme groep vrienden en familie op het zonnige Ibiza. De plek waar Nick en Kirsten jaarlijks naartoe gaan met het gezin. Met Kirsten kreeg Nick drie kinderen, Nikki, Julian en Jackie.

Kerstviering

Door het hele land vierden kinderen gisteren de kerstviering op school. Er werd gegeten, gedanst en gezongen en alle kinderen droegen hun mooiste outfits. Ook op de basisschool van Nick’s jongste dochtertje Jackie werd dit gevierd. Jackie treedt nu al in de voetstappen van haar vader en zij kent duidelijk geen angst, want voor een volle aula zong zij samen met haar vader een liedje. ‘Gelukkig ging het eerste optreden van m’n nieuwe carrière goed. Jackie kwam zeer recent met de mededeling, dat ik haar zou begeleiden op gitaar, tijdens de kerstshow op school. Met daarbij het vriendelijke verzoek of ik niet wilde meezingen’, schreef hij onder de video, waar onze harten echt van beginnen te smelten. Wat is dit toch geweldig om te zien en wat doet Jackie het goed. Wie weet gaat deze kleine meid haar vader achterna later. Wij krijgen hier echt het ultieme kerstgevoel van.

Bron en Beeld: Instagram Nick Schilder