Zomers kiekje: Nicolette van Dam straalt in dezelfde outfit als haar twee dochters!
Zie ook:
Delen

Zomers kiekje: Nicolette van Dam straalt in dezelfde outfit als haar twee dochters!

Nicolette van Dam heeft een eigen collectie bij Shoeby voor jong en oud, en die outfits matcht ze maar al te graag met haar twee prachtige dochters! Gister deelde ze bijvoorbeeld een foto van zichzelf en haar dochters in dezelfde outfits!

Zomers plaatje

Nicolette deelt een hele zomerse foto met haar dochters op de schommel in de achtertuin. Nicolette geeft de meiden een duwtje terwijl ze op de schommel zitten. Ze dragen alle drie kleding van Nicolette’s eigen collectie van Shoeby. Nicolette schrijft bij de foto dat hun benen nog wel een vakantie kunnen gebruiken. Misschien binnenkort een tripje naar de zon? 😉

Lola-Lily en Kiki-Kate

De dochters van Bas en Nicolette zijn al grote meiden! De oudste, Lola-Lily is alweer 9 jaar en Kiki-Kate 6 jaar. Een paar weken geleden stond Nicolette nog even stil bij het feit hoe groot haar dochters zijn geworden de afgelopen twee jaar. Ze deelde een foto van haar dochters voor het raam in 2019 en een in 2021.

Nederland heeft alles

Nicolette en haar gezin bezochten de afgelopen tijd heel veel mooie plekken in Nederland. Ze gingen op ontdekkingsreis in Nederland. Nicolette en haar man zochten naar een alternatief voor vakanties of weekendjes weg in het buitenland in de coronacrisis. Het begon als een pleziertje, maar eindigde uiteindelijk in het maken van een eigen vakantieboek! Er is zoveel in eigen land wat je nog niet gezien hebt. Van tulpenvelden, tot wadlopen, wijngaarden en nog veel meer. Zoveel moois hebben ze met het gezin bezocht en vertaald in een boek vol inspiratie. Ook hebben ze speciaal voor het boek een eigen Instagramaccount gemaakt.

bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Nicolette van Dam

Meegenieten met Bas en Nicolette's prachtige trip naar Venetië!
Meegenieten met Bas en Nicolette’s prachtige trip naar VenetiĂ«!
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: 'Nu was ze echt op
'
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: ‘Nu was ze echt op
’
Lees alle artikelen over Nicolette van Dam