100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

Nienke Plas zou heel graag een tweede kindje willen

Nienke Plas kan alles: presenteren, zingen en natuurlijk heel veel fans vermaken! De Youtube-ster zou ook heel graag nog een keer moeder willen worden.

Dit laat Nienke weten aan Grazia.

Maar eerst gaat er een andere langverwachte droom van Nienke in vervulling. Ze gaat trouwen met haar grote liefde Resley, die in mei de grote vraag aan Nienke stelde.

Op de vraag of Nienke nog een kindje zou willen laat ze weten: ‘Ooh, ontzettend graag. Niet dat ik er nu mee bezig ben. Trouwen met een bolle buik wil op zich nog wel lukken met een beetje stretch, maar ik zou het zuur vinden als ik op mijn eigen bruiloft moe ben of dikke enkels krijg. Maar na de bruiloft zou het zomaar, mócht het me gegund zijn, kunnen. Het lijkt me leuk als iemand het team komt versterken. Ik voel me gezegend met een gezond en gelukkig kind, maar het lijkt me zo leuk als Frenky-Dean en zijn kleine broertje of zusje straks samen spelen. Wij worden op een dag ook ouder, dan heeft hij wel iemand uit hetzelfde nest. Het is alleen jammer dat het negen maanden lastig is met zo’n buik en ik stretch marks kan krijgen.’

Bron: Grazia

Delen

Meer over Nienke Plas

MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Nienke Plas in emotioneel interview: 'Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken'
Nienke Plas in emotioneel interview: ‘Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken’
Lees alle artikelen over Nienke Plas