Nieuwe editie

Dit zijn de leukste vakantiebestemmingen van de BN’ers!

Hoe en waar we onze zomers doorbrengen is voor iedereen verschillend. En omdat voorkeuren van anderen je vaak op uitstekende ideeën kunnen brengen, gingen wij op zoek naar hun favorieten om zo samen optimaal te genieten van dat ultieme vakantiegevoel!

Daphne Deckers

“Ik hou van Spanje, dat voelt als een tweede thuis. Ook ga ik graag naar Los Angeles waar mijn dochter Emma woont, en ik zou heel graag teruggaan naar Bali, omdat het decor daar wel geschilderd lijkt.”

Renate Gerschtanowitz-Verbaan

 “Griekenland en dan vooral de Cycladen. Op de bucketlist staat Japan met het hele gezin in de bloesemtijd!”

Tanja Jes

“Ik ben gek op Italië en dan met name Toscane en Calabrië.”

Monique Smit

 “Ik mocht een paar jaar geleden naar de Malediven voor een fotoshoot en daar zou ik heel graag nog eens heen willen met mijn vriend.”

Shelley Vol (Og3ne)

 “Onze vroegere vakanties met het gezin naar Zuid-Frankrijk waren geweldig. Dat zou ik zo weer doen! Ook zou ik graag naar de Seychellen gaan. Laatst ben ik met mijn vriend Rory naar Curaçao geweest. Daar zijn zulke mooie stranden. Love it!”

Amy Vol (Og3ne)

“Een warm land waar je de hele dag op het strand kunt liggen en ’s avonds lekker naar een stadje gaat. Op mijn bucketlist staan de Seychellen!”

Lisa Vol (Og3ne)

“Ook bij mij blijft het Zuid-Frankrijk uit onze jeugd favoriet. Op mijn bucketlist staat Nieuw-Zeeland bovenaan!”

Antje Monteiro

“Ik heb altijd veel gereisd. Van New York naar de Dominicaanse Republiek, Bali en Europa. Met Romy ga ik elk jaar samen naar een andere bestemming, ver en dichtbij. Heerlijk. Als ik een uitrust vakantie wil, ga ik meestal naar Portugal, daar heb ik een tijdje gewoond en dat ken ik goed. Wil ik meer avontuur, dan wil ik een nieuw land ontdekken; Nieuw Zeeland, Suriname en L.A. staan hoog op mijn lijstje.”

Vivienne van den Assem

“Vorig jaar heb ik de zuidwest kust van Turkije bezocht. Wat een prachtig land! De mensen zijn geweldig gastvrij, het eten ontzettend lekker en de zee zo mooi. Ik heb schildpadden gezien, iedere dag in de baai voor mijn appartement! Deze zomer wordt het de kust van Zuid-Frankrijk, altijd succes verzekerd wat mij betreft.” 

Lees het hele interview en nog veel meer leuke items in het nieuwe zomernummer van 100%NL Magazine!


Gewoon het leukste blad van Nederland