Nieuwe editie

Mode Interview met Fajah Lourens

Lees hier een deel van het interview in het Magazine. Benieuwd naar het hele interview, koop dan snel de nieuwe editie van 100%NL Magazine want die liggen nu al in de winkel.

Hoe belangrijk is kleding voor jou, is het iets waar je heel erg mee bezig bent? Altijd of alleen als je weet dat je er eventueel in de bladen op beoordeeld gaat worden?

“Niet zo heel erg belangrijk eigenlijk. Ik zie het eigenlijk bijna alleen als iets om je, ja aan te kleden… Het liefst loop ik naakt. Haha nee hoor grapje. Als ik ergens naar toe ga, bijvoorbeeld premières of iets dergelijks, dan doe ik er wel wat aan, maar altijd op het laatste moment. Ik heb altijd stress dan voor de kleding die ik aan moet. Daarom ga ik negen van de tien keer uiteindelijk ook niet naar de uitnodiging voor een première of iets met pers. Dan denk ik ‘oh dan moet ik weer helemaal gaan nadenken wat ik aan moet en zo’.”

Heb je een vaste styliste?

“Nee. Ik heb wel weleens dat ik met stylistes werk en zo. Maar als ik moet kiezen of ik mijn geld uitgeef aan bijvoorbeeld mijn nieuwe huis, dan verkies ik dat toch boven hele dure kleding. Ik vind het wel leuk om er mooi uit te zien, maar ik ben geen modepoppetje.”

En als je dan kleding koopt, ga je dan liever voor de dure, exclusieve merken of ga je voor meerdere goedkopere items?

“Ik heb dan liever een aantal leuke dingen voor minder geld. Ik heb echt wel wat exclusievere dingen, die ik echt heel mooi vind, maar eigenlijk vind ik dat zonde, voor dat geld kan je beter heel veel andere dingen kopen.”

Heb je sinds jou killerbody allemaal nieuwe kleding moeten kopen of ben je je anders gaan kleden?

“Nee helemaal niet zelfs eigenlijk. De dingen die ik niet mooi vond aan mijn lichaam vind ik nu nog steeds niet mooi. Ze zijn wel minder niet mooi, maar die zou ik nog steeds bedekken zeg maar.”


Mode Interview met Fajah Lourens
Gewoon het leukste blad van Nederland