Nieuwe editie

Nick & Simon vertellen over hun rol als papa!

Nick & Simon sieren, samen met Marieke Elsinga, de cover van de superdikke november/december van 100%NL Magazine. Het magazine interviewde het drietal aan de hand van Nederlandstalige songteksten over (bijna) alles; hun plannen met Kerstmis, het liefdesleven van Marieke - hoe zit het met Mark Rutte en Marieke?, maar omdat zowel Nick als Simon recent (weer) vader zijn geworden, ook over de opvoeding. Wat voor vaders zijn zij?

Knoop je jas dicht, doe een das om, was eerst je handen
Kam je haren, recht je schouders, denk aan je tanden
Blijf niet hangen, recht naar huis toe, spreek met twee woorden
Stel je netjes voor, eet zoals het hoort en zeg u…

Pa – Doe Maar

Simon: “VADER WORDEN IS LEUK! Schrijf dat maar op in hoofdletters. Annemaries zwangerschap was er eentje om in te lijsten. Onze dochter kwam kerngezond ter wereld en ze slaapt nog steeds lekker door. Of ik een vader van normen en waarden word, zoals Doe Maar hier beschrijft, weet ik nog niet. Waarschijnlijk ben ik er zo een die haar adviseert om de wijde wereld in te trekken om zelf haar fouten te maken. Het paradoxale is alleen dat ik nu al bezorgd kan zijn over de aankomende puberteit.”

Nick: “Ik denk dat balans het allerbelangrijkste is bij de opvoeding. Aan de ene kant kan ik best streng en onverbiddelijk zijn, aan de andere kant ben ik ook weleens inconsequent. Toch ben ik het er wel mee eens dat je ze op een gegeven moment zelf moet laten varen, in plaats van alles voor te kauwen.”

Benieuwd geworden naar de rest van het interview? Lees het complete interview in de november/december editie van 100%NL Magazine. Bekijk hier de aantrekkelijke (proef)abonnementsaanbiedingen, bestel een los nummer online of haal ‘m nu in de winkel!

Foto credit: Nick van Ormondt


Gewoon het leukste blad van Nederland