BN'ers

Hier shop je de items van de covershoot!

Altijd al benieuwd geweest waar je de items van de covershoot kunt shoppen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet!

Foto 1:

Estelle draagt een prachtig zwart jurkje met een witte bloemenprint. het staat haar werkelijk fantastisch! Het jurkje is van het merk Alexander McQueen.

Gordon is voor blauw gegaan deze covershoot! Hij draagt op de eerste foto een prachtig lichtblauw jasje van Corneliani. Zijn broek en overhemd zijn van het merk Hugo Boss. Zijn schoenen en riem zie je helaas niet op deze foto maar staan wel gewoon in het tijdschrift! Zowel de schoenen als de riem zijn van het merk Santoni via van den Assem. Gordon draagt ook nog een ketting van Buddha to Buddha en een horloge van Kane Watches. Prachtige outfit!

Foto 2:

Estelle heeft duidelijk gekozen voor zwart/wit deze shoot! De zwarte jurk met stippen is echt een perfecte jurk om in het voorjaar te dragen! De jurk is van het merk Elisabetta Franchi.

Gordon heeft voor deze foto gekozen voor een donkerblauw geruite blazer van Valentino. Zijn lichtblauwe overhemd is van Dolce & Gabbana en zijn broek is wederom van Hugo Boss. Zijn schoenen zijn van Versace via Jaguar Luxury Fashion en zijn riem is van Profuomo via Voorwinden Modemall. Staat je goed Gordon!

 


Gewoon het leukste blad van Nederland