100N%L Magazine Maxime Meiland zwanger
Zie ook:
Delen

ZIEN: Wordt dit het nieuwe huis van Maxime en Leroy?

Dat Maxime en Leroy niet vies zijn van een verbouwing of verhuizing, dat wisten we al langer. Maar wist je ook al dat het stel opnieuw aan het kijken is voor een ander huis?

Maxime en Leroy

Het leven lacht Maxime en Leroy toe. Ze vormen met hun twee dochters Claire en Vivé een prachtig gezin, gaven elkaar afgelopen zomer het ja-woord tijdens een droomhuwelijk en maken onderdeel uit van een van de populairste families van Nederland.

Huidige woning

Het gezin van Maxim en Leroy woont nu nog in een prachtig herenhuis Noordwijk. Het stel kocht dit huis vorig jaar. Er werd veel verbouwd en de woning werd met zorg ingericht.

Afgelopen september gaf Maxime dan ook de langverwachte hometour aan haar volgers. En wauw: het is waan-zinnig! De hometour was uitgebreid: van keuken tot kleinste kamertje, niets bleef onbenoemd. Volgers waren vooral nieuwsgierig naar de kamertjes van de kleine meiden. ‘Deze is zo ontzettend schattig’, zegt Maxime als ze de kamer van jongste dochter Vivé binnenwandelt. De roze kleur vliegt je om de oren. ‘Ik vind het helemaal lief prinsessenachtig’, aldus een trotse moeder.

Nieuw huis?

Toch lijkt het erop dat het gezin binnenkort opnieuw de koffers gaat pakken om te verhuizen. Juicekanaal Realityfbi brengt namelijk naar buiten dat Maxime en Leroy een vrijstaande villa hebben gekocht. Maar of dat echt zo is, dat is nog maar de vraag.

Erica laat aan Shownieuws weten dat het stel inderdaad bezig is met het kopen van een nieuwe woning. Het is dus nog even afwachten om welke woning dat gaat…

Beeld: Instagram, Bron: Shownieuws

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland