100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

10 jaar terug in de tijd: Zo gaat het nu met de Oh Oh Cherso-cast!

Het is alweer een tijdje geleden dat acht vrijgezellige Hagenezen naar het feesteiland Kreta afreisden voor de reality serie Oh Oh Cherso. Shownieuws sprak vier van de castleden over het jubileum.

Matsoe Matsoe, Sterretje, Elize en Barbie blikken terug op het hele spektakel. Samantha de Jong, toen ook wel bekend als Barbie, zegt over haar uiterlijk van toen “Wat zie ik eruit!” en ook Elize kan het bijna niet aanzien.

Met de andere castleden gaat het ook goed. Bibi Breijman is natuurlijk bekend geworden door haar vlogs en leerde in 2017 Waylon kennen waarmee ze nu dochter Teddy heeft. Roos van Gelder (Little Princess) en Vincent van der Lans (Sniper) werden verliefd tijdens de opnames van het programma en zijn sindsdien nog steeds samen. Ook hebben ze inmiddels twee zoontjes gekregen: Jesse Finn en Seph Kaj.

Robert Minderhoud, beter bekend als Jokertje, verschijnt liever niet meer in de media en zit tegenwoordig in de petrochemie. Ook is hij sinds 2013 gelukkig getrouwd met Shana Rübsamen. Je bekijkt de video hier.

 

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Bibi Breijman

WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
Lees alle artikelen over Bibi Breijman