100pmagazine_olcay
Zie ook:
Delen

OEPS: Olcay gaat voor nieuwe haartrend, maar dat mislukt

Olcay Gulsen besteed veel tijd aan haar uiterlijk en haar kapsel. Dat laatste is nu mislukt en daar baalt zij enorm van.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is een voormalig modeontwerpster, ondernemer en presentatrice. Olcay nam in 2009 het modemwerk SuperTrash over en in 2010 was het kledingmerk zelfs in 24 landen te koop. In 2018 ging het bedrijf failliet. Hierna is Olcay niet stil gaan zitten, want zij is nog regelmatig op tv te zien. Olcay is alweer 3 jaar hartstikke gelukkig met haar grote liefde Ruud de Wild. Met hem woont zij samen in een prachtig grachtenpand in Amsterdam.

Liefde voor haar en make-up

Olcay Gulsen deelt dagelijks foto’s van zichzelf en haar dagelijks leven op Instagram en daarop is duidelijk te zien dat zij veel tijd en geld besteed aan kleding, haar en make-up. Olcay ziet er altijd perfect verzorgd uit. Gisteren deelde zij een blunder op Instagram, want zij ging, voordat zij naar een feestje moest, nog even naar de kapper en dat ging niet zoals gewenst. De presentatrice waarschuwt haar volgers dat zij niet altijd mee moeten gaan met de nieuwste trends, want dat gaat weleens fout. ‘Hier een kleine waarschuwing van uw vriendin. Ga niet mee met haar trends. Voor je het weet heb je een verknipte pony die ze tegenwoordig modern Curtain Bangs noemen. Fijne dag’, schrijft zij. Vervolgens heeft Olcay zichzelf in een glitterpak gehesen en is zij vol goede moed naar een feestje gegaan. Wij vinden je hoe dan ook een knappe vrouw, Olcay!

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen.

Delen

Meer over Olcay Gulsen

Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Olcay Gulsen vertelt eerlijk: 'Het gaat echt niet goed...'
Olcay Gulsen vertelt eerlijk: ‘Het gaat echt niet goed…’
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen