100%NL Magazine Ruud de Wild Olcay

FOTO: Olcay Gulsen topless aan het zonnen in Spanje!

Olcay Gulsen is op dit moment aan het genieten in Spanje, waar ze topless aan het zonnen is!

Olcay Gulsen

Na een aantal relaties vond Ruud (52) uiteindelijk de liefde bij de mooie Olcay. De twee zijn inmiddels al weer wat jaren samen gelukkig. Kort nadat de twee een relatie kregen ging het stel tijdelijk uit elkaar. Dit kwam doordat Olcay heftig nieuws kreeg destijds: haar eerste liefde James kwam te overlijden. Na deze gebeurtenis had Olcay even tijd voor zichzelf nodig. Gelukkig kwamen Ruud en Olcay vrij snel daarna weer bij elkaar.

Vakantie

Als het even kant pakt Olcay haar koffers om lekker op vakantie te gaan. Dit doet ze dan ook veelvuldig. Reizen en romantische stedentripjes met Ruud, lang leve de lol met haar zussen of zoals nu, met haar goede vriendin Famke in Spanje. De twee vermaken zich opperbest!

Topless zonnen

De dames hebben samen de grootste lol en delen dan ook veel foto’s en video’s op hun Instagramkanaal. Olcay is een echte zonaanbidster en is dan ook veel aan het strand te vinden. En modebewust als Olcay is vermijdt ze de tan-lines. Dus kiest ze ervoor om topless te zonnen.

Op Instagram deelt Olcay een zwoele foto van zichzelf waarbij ze languit op een rots ligt, terwijl ze geniet van de stralende zon op haar huid. Benieuwd naar de foto? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen