sylviemeis_header_instagram
Zie ook:
Delen

ONGEMAKKELIJK: Sylvie Meis lacht vragen weg rondom nieuwe liefde

Sylvie houdt echter wijselijk haar mond en blijft glimlachen. Dat levert veel ongemakkelijkheid op..

Sylvie Meis

Als we denken aan glamour en luxe denken we natuurlijk aan Sylvie Meis! Nederland leerde Sylvie Meis als VJ bij MTV en TMF en van haar rol als Ice is Costa! en Pista!. In 2003 kreeg Sylvie een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Na twee jaar werd hun liefde bezegeld met een sprookjeshuwelijk. Helaas kwam daar in 2013 een einde aan, toen maakte het stel bekend te gaan scheiden. Samen kreeg het stel een zoon: Damián. Sylvie trouwde jaren geleden opnieuw. Dit keer met Niclas Castello. Enkele maanden geleden maakten de twee bekend te gaan scheiden.

Nieuwe vlam

Alhoewel Sylvie nog niks heeft bevestigd, lijkt ze wel weer gelukkig te zijn met iemand. Het gaat hier om de Nederlandse vastgoedondernemer Wim Beelen die met zijn vele miljoenen ook in de Quote 500 staat. Selfmade miljonair Wim Beelen verdiende zijn eerste geld in de recycling, en staat sinds 2021 in de rijkenlijst.

Ongemakkelijk

In een interview met de Duitse RTL vraagt een journalist de presentatrice of ze gelukkig is. Sylvie houdt echter wijselijk haar mond en kijkt haar glimlachend aan. Ook op de vraag of ze tijdens deze koude dagen een vent aan haar zijde heeft staan, besluit ze niet te reageren. Opnieuw staart de presentatrice de journalist lachend aan, terwijl iemand op de achtergrond maant dat dergelijke vragen niet gewenst zijn.

 Bekijk hier het ongemakkelijke interview met de goedlachse Sylvie Meis. 

 

Bron en Beeld: RTL. Header Beeld: Instagram Sylvie Meis

Delen

Meer over Sylvie Meis

Bijzonder nieuw liefdesavontuur voor Sylvie Meis
Bijzonder nieuw liefdesavontuur voor Sylvie Meis
Sylvie Meis over huwelijk met Rafael: 'Als ik erover praat, schiet ik nog vol'
Sylvie Meis over huwelijk met Rafael: ‘Als ik erover praat, schiet ik nog vol’
Lees alle artikelen over Sylvie Meis