ONHERKENBAAR: Zó zag Heleen van Royen er vroeger uit!
Zie ook:
Delen

ONHERKENBAAR: Zó zag Heleen van Royen er vroeger uit!

Op Instagram deelt Heleen van Royen een foto uit de oude doos waarbij ze helemaal onherkenbaar is!

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken. Uit haar eerdere relatie met Ton van Royen kreeg Heleen twee kinderen: Olivia en Sam. Haar dochter Olivia is inmiddels ook moeder van twee kinderen, dus Heleen is een apetrotse oma!

Ook de relatie van Heleen deed destijds veel stof opwaaien. Inmiddels is Heleen ruim 8 jaar samen met haar grote liefde: drummer Bart Meeldijk. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

Playboy

Heleen staat er om bekend dat zij niet vies is van een pikant kiekje hier en daar. Zo bracht ze al ooit eens het boek ‘Sexdagboek’ uit en deelde ze een tamponfoto. Nee, Heleen is alles behalve preuts.

In 2006 straalde Heleen al eens in het mannenblad de Playboy, en als het aan de makers van Playboy ligt komt daar binnenkort nog een editie bij. Een paar weken geleden was Heleen te zien in het programma HLF8 en liet ze weten dat Playboy contact met haar heeft opgenomen om te vragen of ze het nog een keer zou willen. Wie weet!

Onherkenbaar

Een paar dagen geleden plaatste Heleen van Royen een foto uit de oude doos waarbij de brunette onherkenbaar is!

‘Knipte jouw moeder jou vroeger ook altijd zelf?’

De reacties en likes stromen binnen onder de foto van Heleen. Zo schrijft kapper Mika van Leeuwen: ‘Die pony! Helenaaaaa. Maar luister ff…ik vind je hier wel super knap en ergens toch ook heel fashionable’. En dat zijn wij helemaal eens met Mika, ook al zien we niet in één oogopslag dat het Heleen is, ze was wel om op te vreten!

Bron en Beeld: Heleen van Royen

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: 'Het is héél moeilijk om te zien'
Heleen van Royen laat van zich horen na heftige gebeurtenis: ‘Het is héél moeilijk om te zien’
Lees alle artikelen over Heleen van Royen