100%NL Magazine Patricia Paay

Patricia Paay wordt vandaag 72 maar ‘doet er helemaal niets aan’

‘Geen visite geen feestje maar gewoon een normale woensdag’, aldus Patricia Paay over haar 72e verjaardag. Het is de tweede keer dat de diva haar verjaardag in coronatijd moet vieren. En volgens Patricia begint het zelfs bijna te wennen.

Geen feestje

Hoewel Patricia vandaag maar liefst 72 kaarsjes mag uitblazen, ziet ze er nog altijd veel jonger uit dan haar leeftijd. Ze straalt als nooit tevoren en plaatst geregeld leuke foto’s op Instagram. Patricia doet normaal al niet veel aan haar verjaardag, maar dit jaar laat ze het zelfs stilletjes voorbij gaan. Met uitzondering van een leuke foto op Instagram natuurlijk waarop ze omringd is door allemaal gele en zwarte ballonnen. Je wordt ten slotte maar één keer 72!

Gewoon aan het werk

Patricia moet vandaag ‘gewoon’ aan het werk. ‘Vanmiddag zit ik gezellig weer bij de 5uur Show als sidekick en daar heb ik ongelofelijk veel zin in! Voor nu nog even heerlijk op de bank met een vers kopje koffie! Fijne dag iedereen’, aldus de diva.

Just Say Yes

De 5uur Show is niet de enige televisieklus die Patricia heeft binnengesleept. Ze is nu ook te zien in de nieuwe Netflix film Just Say Yes, waarin ze de moeder van Yolanthe oftewel Lotte speelt. Hebben jullie de film al gezien?

Bron en beeld: Instagram