100%NL Magazine Patricia Paay

Patricia Paay vergeet trouwdag maar maakt het goed met verliefd berichtje op Instagram

Patricia Paay lijkt haar trouwdag te zijn vergeten. Gister was ze namelijk 4 jaar getrouwd met geliefde Robbert. Op Instagram schrijft ze vandaag nog een mooi bericht.

“Door alle drukte was ik ook bijna vergeten dat gisteren op 3 november 2016 mijn officiële trouwdag was. Deze foto is gemaakt in Cannes waar Robbert mij romantisch ten huwelijk heeft gevraagd. Dit is overigens een ouderwetse polaroidfoto gemaakt door een straatfotograaf. Vandaag heeft hij een vrije dag genomen. We gaan er samen alsnog een gezellige dag van maken”, schrijft Patricia bij de foto.

Een paar weken geleden deelde Patricia nog een update over haar man Robbert. Volgens Paay krijg ze vaak vragen over haar man en of ze nog wel bij elkaar zijn. Volgens Patricia houdt Robbert niet van de publiciteit, dus blijft hij vaak uit beeld. “Bescheiden als hij is.”

Samen wonen ze in Rotterdam met de twee hondjes: “Wij zijn helemaal happy in ons huis in Rotterdam. Robbert werkt in Den Haag dus scheelt enorm in de reistijd. Dus bij deze een leuke foto met mijn man en onze lieve hondjes.”

Bron en Beeld: Instagram