Patty deelt goed nieuws over haar operatie vanuit Ibiza!
Zie ook:
Delen

Patty deelt goed nieuws over haar operatie vanuit Ibiza!

Patty woont momenteel op het prachtige eiland Ibiza waar zij een schitterend huis heeft. Patty kwam deze week met goed nieuws uit het zonnige Ibiza en liet weten dat het goed met haar gaat!

Goed nieuws

Patty deelde onlangs met haar volgers dat zij een operatie aan haar voeten heeft ondergaan. Ze liet kort na de operatie het volgende weten: “Een uurtje geleden ben ik aan mijn voeten geopereerd bij DE specialisten op voetgebied in Europa! Ik had van die knobbels bij mijn grote tenen (halux valgus) waar ik echt last van begon te krijgen! Mijn enkel, knie en rug begonnen pijn te doen omdat ik scheef ging lopen! Daar is vandaag abrupt een einde aan gekomen! Knobbels eraf, tenen recht gezet en geen schroef, geen pin geen gips gebruikt dankzij hun speciale laatste methodes! Geen rolstoel, geen pijn wandelend de kliniek uit! Ok schuifelend…”.

Patty liet zich opereren door specialisten in Alicante. Zo’n dergelijke operatie aan je voeten is nogal complex en gaat niet altijd over rozen aan de reacties op Patty haar berichten te zien. Vele volgers hebben negatieve ervaringen met operaties aan knobbels op hun voeten. Of ze zijn terug bij af, of hebben er nog slechtere voeten aan overgehouden. Patty mag terecht haar blijdschap delen dus! Patty spreekt ook over een nieuwe methode.

Patty op Ibiza

Patty heeft het helemaal naar haar zin in Ibiza met haar man. Ze bezocht het eiland voorheen ook al regelmatig, mede door het werk van haar man Antoine, maar het vele reizen en de overnachtingen in hotels had ze aan het denken gezet. Dus kochten ze samen een mooi huis in Ibiza! Patty deelt prachtige foto’s op Instagram van de opkomende zon vanaf hun huisje bovenop de berg, wat een geluk!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Patty Brard

Patty Brard onthult: 'Misschien was ik er wel niet meer geweest'
Patty Brard onthult: ‘Misschien was ik er wel niet meer geweest’
Patty Brard legt dieetgeheim op tafel: 'Niet echt sensationeel'
Patty Brard legt dieetgeheim op tafel: ‘Niet echt sensationeel’
Lees alle artikelen over Patty Brard