100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

PRACHTIG: Vader Monique Smit poseert met jongste kleindochter

Monique's vader is na 52 jaar met pensioen gegaan en dat betekent dat hij nu volop kan genieten van zijn kleinkinderen.

Monique Smit

Monique Smit, ons bekend Volendams gezicht en het zusje van niemand minder dan Jan Smit, heeft haar eigen unieke stempel gedrukt in de wereld van de Nederlandse muziek en entertainment. Het begon allemaal voor de camera als vlotte tv-presentatrice, maar al gauw liet Monique ons meedeinen op haar catchy tunes. Haar liedjes zijn lekker fris en vooral onweerstaanbaar – perfect voor die zonnige autoritjes of zwoele zomeravonden. Maar Monique is niet alleen een zangeres. Ze dartelt met hetzelfde gemak door tv-programma’s en laat ons keer op keer zien dat ze een echte entertainer is.

Gezin

Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft Monique drie prachtige kinderen. Eerst werden ze gezegend met de komst van de twee jongens Noah en Luca, en inmiddels is er ook een prachtige dochter bij. Afgelopen september werd Lovi geboren.

Lovi is een unieke naam die we nog niet veel hebben gehoord. Volgens Monique is het een combinatie van Love en Life, wat mooi!

Trotse opa

Monique’s ouders staan altijd voor haar klaar en zij passen regelmatig op. Noah en Luca vinden het al jaren een feestje bij opa en oma en ook Lovi wordt nu al onwijs verwend.

Begin deze week ging Monique’s vader met verdiend pensioen en dat moest gevierd worden. Monique deelde een foto in haar Instagramstory en daarop poseert vader Ruud met zijn jongste kleindochter, Lovi. ‘Lovi denkt… Mooi, kunnen ze mooi op mij passen’, schrijft Monique er grappend bij. Dit doen zij zeker weten met alle liefde. Wat een prachtige foto is dit. Wij zien een hele trotse opa.

100%NL Magazine Ruud Smit

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto's
Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto’s
AAWH: grootste droom van Monique's zoon komt uit!
AAWH: grootste droom van Monique’s zoon komt uit!
Lees alle artikelen over Monique Smit