Wegzwijmelen bij de práchtige babykamer van Monique Smit
Zie ook:
Delen

Wegzwijmelen bij de práchtige babykamer van Monique Smit

Monique is inmiddels een aantal weken moeder van 3 kinderen. Nu showt zij de roze babykamer waar haar kleine meid heerlijk zal gaan slapen.

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Babykamer

Het is inmiddels een paar weken geleden dat Monique voor de derde keer moeder werd. Dit keer van een prachtig meisje, Lovi. De zangeres zit al weken op een roze wolk en ook haar gezinnetje geniet onwijs van deze kleine prinses. Monique deelde vorige week al een glimp van de babykamer, maar nu showt zij het volledige eindresultaat.

‘Zo blij met het eindresultaat! Ondanks dat ze nog op onze slaapkamer slaapt in een co-sleeper, gluur ik iedere dag even op Lovi’s kamer. Toen ik erachter kwam dat we een meisje zouden krijgen zei ik nog heel stellig, het wordt geen roze kamer want ik hou niet van te tuttig.’ Het is dus toch een roze met witte kamer geworden en het ziet er práchtig uit. Hier gaat Lovi heel veel uurtjes lekker slapen.

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto's
Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto’s
AAWH: grootste droom van Monique's zoon komt uit!
AAWH: grootste droom van Monique’s zoon komt uit!
Lees alle artikelen over Monique Smit