100%NL Magazine Rafael

CUTE: Rafael van der Vaart en dochter genieten van winterpret met elkaar

Terwijl Estavana aan het werk is in Roemenië, geniet Rafael samen met zijn dochtertje van winterpret in Amsterdam. Wat een leuke foto's!

Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart is voormalig profvoetballer, die tegenwoordig vaak aanschuift bij verschillende programma’s, om over voetbal te praten en wedstrijden te analyseren. Rafael trouwde in 2005 met Sylvie Meis en met haar kreeg hij een zoon, Damiàn. Hun relatie strandde in 2013. Enkele jaren later liep hij zijn grote liefde, Estavana Polman tegen het lijf. Samen kregen zij een dochtertje, Jesslynn.

Vader-dochter tijd

Estavana tekende een paar weken geleden een contract bij een handbalclub in Roemenië en daarbij zei zij haar oude club in Denemarken gedag. Estavana is hierdoor vaker van haar partner, kind en stiefzoon gescheiden, maar hier gaat iedereen goed mee om. Het is immers voor een goed doel en haar eigen toekomst. Terwijl Estavana in het verre Roemenië is, is Rafael samen met zijn dochter naar Nederland gekomen. Vader en dochter genieten samen van winterpret bij het Amsterdamse Winterparadijs. Jesslynn poseerde samen met haar idolen van Frozen, zat een rondje in de draaimolen en zij gooide wat sneeuwballen. Wat een heerlijke middag moet dat zijn geweest. Leuk om te zien dat vader en dochter zo genieten met z’n tweeën.

Bron en Beeld: Instagram Rafael van der Vaart